Connect with us

Auto Nieuws

Verlengde Mercedes X-Klasse maakt debuut tijdens Transport Compleet

Published

on

Mercedes-Benz-verlengde-X-klasse-topview

Van 26 maart tot 28 maart zal de Transport Compleet weer plaatsvinden in Hardenberg. Tijdens dit 3-daagse evenement zal Mercedes-Benz de verlengde versie van de robuuste en veelzijdige X-Klasse presenteren.

Deze nieuwe grijs-kenteken uitvoering van de premium pick-up biedt plaats aan vijf personen. Door de Mercedes-Benz X-Klasse te verlengen en verhogen wordt voldaan aan de eisen voor BPM-vrijstelling voor grijskenteken voertuigen. Deze aanpassing is mogelijk vanaf mei 2019.

Grijs kenteken

In totaal wint de nieuwe versie van de X-Klasse 34 centimeter. Deze verlenging komt volledig ten goede aan de ruimte van de laadbak. Dankzij de verlengde wielbasis en het verhoogde dak (+ negen centimeter) biedt de nieuwe BPM-vrije uitvoering op grijs kenteken plaats aan vijf personen. Het trekgewicht tot 3.500 kg is hetzelfde gebleven.

Vanaf prijzen

De vanafprijs van de X-Klasse is 38.480,- euro exclusief belastingen. De vanafprijs voor de (achteraf)ombouw bedraagt 6.995,- euro exclusief keuringen en belastingen. De verlengde Mercedes-Benz X-Klasse is per direct te bestellen bij de officiële Mercedes-Benz Van ProCenters en de aanpassing kan gedaan worden vanaf mei 2019.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1