Connect with us

Auto Nieuws

Verstappen kijkt uit naar GP Hongarije: “Klaar voor om alles te geven”

Published

on

max-verstappen-red-bull-duitsland
Foto: Red Bull Content Pool

Na zijn zege in Duitsland is Max Verstappen erop gebrand goed te presteren tijdens de Hongaarse GP. Het is de laatste race voor de zomerstop en de Nederlander is er duidelijk helemaal klaar voor.

In de vooruitblik van Red Bull laat Max Verstappen weten dat hij uitkijkt naar de Hongaarse GP. “Ik hou van de Hungaroring, het is een van mijn favoriete circuits en ik kijk ernaar uit om er weer te racen”, aldus Verstappen.

Na de zege in Oostenrijk en Duitsland is de sfeer bij Red Bull Racing opperbest, en kijkt iedereen uit naar de laatste GP voor de zomerstop. “Het team kijkt altijd erg uit naar deze race en normaal gesproken is het een van de heetste races van het jaar, en de baan ligt ons goed. Duitsland was een van de gekste en moeilijkste races ooit voor me, maar het was geweldig om daar aan het langste eind te trekken.”

“We hebben als team goed samengewerkt en het is geweldig dat de pitcrew opnieuw het wereldrecord verbrak, ondanks dat ze liefst negen stops uit moesten voeren. Ik ben klaar om in Hongarije alles te geven, in de laatste race voor de zomerstop”, besluit Verstappen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1