Connect with us

Auto Nieuws

Verstappen niet bezig met geruchten over vertrek Gasly en komst Alonso

Published

on

gasly-verstappen-red-bull-barcelona
Foto: Red Bull Content Pool

Met het slechte presteren van Pierre Gasly bij Red Bull wordt er volop gespeculeerd over een vervanger voor de Fransman. De naam van Fernando Alonso wordt zelfs genoemd als vervanger voor Gasly, maar Max Verstappen sluit de komst van de Spanjaard uit.

De Nederlander vertelt voorafgaand aan de GP van Oostenrijk wat meer over teamgenoot Gasly en of hij weet wat er aan de hand is met de Fransman. “Ik weet niet hoe dat komt. Dat zijn uiteindelijk hele kleine dingen die het verschil maken. Ik heb een goede relatie met Pierre en ik vertrouw erop dat hij hiervan zal leren en het bij de volgende race goed doet”, zegt Verstappen in een interview met Motorsport-Total.

Komst van Fernando Alonso bij Red Bull?

De interviewer vraagt vervolgens of Verstappen de komst van tweevoudig wereldkampioen Alonso ziet zitten. Daar heeft heeft de Limburger een kort en resoluut antwoord voor: “Dat is bij ons geen thema.”

verstappen-horner-honda-redbull
Teambaas Christian Horner in gesprek met Max Verstappen

Eventueel vertrek in 2020 bij Red Bull

Het contract van Max Verstappen loopt eind 2020 af. Hij is dan vrij om te gaan bij Red Bull voordat de nieuwe reglementen worden ingevoerd. De 21-jarige coureur denkt daar alleen nog niet over na. “Ik denk op het moment niet na over wat er na 2020 gaat gebeuren. Ik richt me nu volledig op dit seizoen.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1