Connect with us

Auto Nieuws

Verstappen tevreden met tweede stek: “Alles is mogelijk tijdens de race”

Published

on

max-verstappen-frankrijk-paul-ricard-2019
Foto: Red Bull Content Pool

Max Verstappen pakte zaterdagmiddag de tweede plaats in de kwalificatie voor de Duitse GP. Na de kwalificatie zal er toch vooral nagepraat worden over het uitvallen van de beide Ferrari’s, maar daar zal Verstappen maling aan hebben.

De Nederlander is erg tevreden met zijn tweede positie voor de grote race morgen in Duitsland. Red Bull start zondag op de zachte band, daar waar concurrent Mercedes voor de medium band koos, wat gaat zorgen voor een grote tactische wedstrijd morgen.

“In Q1 begon ik conservatief, maar in Q3 verloor ik wat grip. Ik ben blij met mijn positie op de eerste startrij en alles is mogelijk tijdens de race”, blikt Verstappen direct terug na de kwalificatie.

Foutloos was de ronde van Verstappen niet helemaal, maar de eerste plaats had er niet in gezeten zegt de Limburger: “We hadden dichterbij de pole kunnen staan, want ik maakte een klein foutje en verloor de achterkant heel even, maar ik denk niet dat de pole mogelijk was geweest. Het is een goed resultaat voor ons”, aldus Verstappen.

De race begint morgen om 15.10 en is live te zien op Ziggo Sport kanaal 14 en Ziggo Sport Select.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1