Connect with us

Auto Nieuws

Verstappen zwaar teleurgesteld na kwalificatie en heeft weinig hoop voor zondag

Published

on

verstappen-horner-honda-redbull
Getty Images / Red Bull Content Pool

Max Verstappen was allesbehalve tevreden na zijn vierde plek tijdens de kwalificatie voor de Grand Prix van Singapore. De Nederlander was vooraf samen met Lewis Hamilton de grote favoriet, maar het was Charles Leclerq die zeer verrassend zijn derde pole position op rij pakte.

Na afloop van de kwalificatie stond verstappen dan ook balend voor de camera van Ziggo Sports. Jack Plooij dacht optimistisch te beginnen, maar al snel werd duidelijk dat Verstappen weinig positiefs over had gehouden aan de kwalificatie.

Plooij: “Uiteindelijk een tweede startrij. Goed.” Verstappen: “Nee, niet goed. Wij komen hier om te winnen. Maar ik zei al van tevoren. Iedereen verwacht dat alles goed loopt, maar je moet altijd nog wel de goede balans vinden in de auto. De balans was op zich wel goed, maar ik had gewoon niet genoeg grip.”

Plooij probeert het het nog een keer. “Tweede startrij geeft voldoende kansen om de race te winnen.” Verstappen is het hier niet mee eens. “Tjsah, dan moet er wel heel veel gebeuren als je als vierde start”, vervolgt hij met een diepe zucht. “We gaan het zien. Zoals ik al zei, het is niet ideaal en ad er veel meer van verwacht. Maar ja, het is zo.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1