Connect with us

Auto Nieuws

Video: Agent in burger flipt als bestuurder legitimatie weigert te tonen

Published

on

agent-hengelo-raamtrappen-auto-2019

Maandagavond verschenen er bizarre beelden van een agent die duidelijk zijn emoties niet de baas was. De agent in burger flipt op het moment dat de bestuurder van de auto weigert zijn ID te tonen. De bijrijder filmde het incident. Inmiddels heeft de politie Hengelo op Facebook gereageerd op het incident.

“Gisteravond verscheen er op Dumpert een filmpje (klik hier voor het filmpje) dat afgelopen vrijdagavond is gemaakt. Terwijl collega’s vrijdagavond onopvallend – dus niet in uniform gekleed – aan het werk waren, trok een auto aan de overkant van de straat hun aandacht. Ze besloten de inzittenden te controleren, maar die werkten daar niet aan mee. Op het filmpje is te zien dat een collega vervolgens tegen de deur van de auto trapt.”

“De teamleiding heeft het filmpje ook gezien en is geschrokken van de beelden. Maar we realiseren ons ook heel goed dat zo’n filmpje maar een deel van het verhaal laat zien. Daarom onderzoeken we wat hier is gebeurd, zodat we objectief een standpunt kunnen innemen of het gebruik van geweld in deze situatie passend was.”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1