Connect with us

Auto Nieuws

Video: Gasly crasht tijdens tweede vrije training GP Duitsland

Published

on

gasly-oostenrijk-red-bull
Foto: Red Bull Content Pool

Pierre Gasly heeft zijn Red Bull tijdens de tweede vrije training in Duitsland in de muur gezet. De teamgenoot van Max Verstappen zag in de laatste bocht, die snel is, ineens de achterkant uitbreken waardoor hij geen kant op kon en crashte in de muur.

Verstappen had tijdens de sessie erg last van onderstuur, de reden dat Gasly in de muur knalde. Met nog iets minder dan 12 minuten te gaan was de Nederlander vijfde. Teammaat Gasly had nog geen snelle ronde neergezet en eindigde dus ook niet hoger dan de vijftiende stek.

De Ferrari’s waren in de eerste en tweede vrije training het snelst van iedereen. Of ze dit voort kunnen zetten op de zaterdag is nog maar de vraag, want Mercedes zit de Italiaanse renstal op de hielen.

Voor morgen staat de derde vrije training en de kwalificatie op het programma. Deze starten respectievelijk om 12.00 uur en om 15.00 uur. Voor zondag staat de race gepland en deze begint om 15.10. Voor de zondag worden nu nog hevige buien verwacht en er bestaat dus een grote kans dat we die ook écht tijdens de race gaan zien.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1