Connect with us

Auto Nieuws

Video: Lamborghini Performante total-loss na crash bij supercar meeting

Published

on

Lamborghini-crash-londen-supercar-huracan-performante
YouTube: Supercars on the streets

Een bestuurder uit Londen was in tranen nadat hij met zijn auto tegen een boom crashte. Het was alleen niet zomaar een auto waarmee hij crashte. Het was de Lamborghini Huracan Performante met een vanafprijs van 250.000 euro. De bestuurder verloor de macht over het stuur en crashte tegen een boom en een muur aan.

Supercar fans konden niet snel genoeg hun telefoons pakken nadat de Huracan Performante de boom en de muur raakte. De Lamborghini Huracan Performante was na de crash helaas volledig total-loss, maar gelukkig was de bestuurder zelf ongedeerd.

Lamborghini Huracan Performante 2017

”Bestuurder was in tranen”

Een toeschouwer zegt tegenover Standard.co.UK: ”Hij wou net gas geven toen hij besloot een ‘launch control’ te doen. Terwijl hij dat deed verloor hij de macht over het stuur door de koude banden die de auto nog had. Hij raakte een boom en crashte ook nog tegen een muur aan. Ik ben er vrij zeker van dat hij wat tranen liet vloeien terwijl hij uit de auto kwam. Hij zag ook wel dat de auto volledig total-loss was.”

De Lamborghini Huracan Performante uit 2017 beschikt over een 5,2 liter V10 die 640 pk levert. Daarmee kan hij binnen 2,9 seconden naar de 100 km/u.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1