Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Video: Land Rover lokt honden met geniale reclameborden

Gepubliceerd

op

honden-land-rover-openklep
Foto: Land Rover

Land Rover is de eerste autofabrikant die zich met een reclamecampagne speciaal op honden richt. Het Britse automerk heeft reclamezuilen ontwikkeld die een speciale geur verspreiden die honden aantrekt.

Reclamezuilen met een advertentie van de Discovery verspreiden een speciale geur die honden (en daarmee ook hun baasjes) moet lokken. In de advertentie is te zien hoe de viervoeters enthousiast snuffelend reageren.

Pet Packs

In 2018 presenteerde Land Rover de speciale Pet Packs om het comfort van de honden in de auto te verhogen. Een breed accessoireslijn met een speciale waterbak die niet kan overlopen. Ook is er een draagbaar spoelsysteem, een scheidingsrek en een rubberen vloermat. Met een speciale loopplank hoeven honden niet in de bagageruimte te springen, maar lopen ze gemakkelijk omhoog.

Land Rover Discovery

De Land Rover Discovery is uitermate geschikt om mensen en hun honden comfortabel te vervoeren. In de bagageruimte van 1.300 liter kunnen de viervoeters gemakkelijk liggen en door de in twee delen te openen achterklep kunnen zij eenvoudig in- en weer uitstappen.

Meer informatie over de eerste speciale reclame vóór honden vindt je op de website van Land Rover.

land-rover-honden-discovery
land-rover-hond-reclame-openklep
loopplank-land-rover-hond-reclame
mand-hond-land-rover-reclame
Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1