Connect with us

Auto Nieuws

VIDEO: Verstappen en Gasly gaan los op ijskartbaan in Flevoland

Published

on

max-verstappen-pierre-gasly-ice-carting-flevoland-2019
Getty Images / Red Bull Content Pool

Max Verstappen en zijn nieuwe teamgenoot Pierre Gasly hebben een dagje teambuilding gedaan op de ijskartbaan in Flevoland. Beide heren gingen helemaal los en genoten zichtbaar.

“Vandaag zijn we gaan ijskarten en dat was voor mij ook de eerste keer”,
aldus een enthousiaste Max. “Het was ook de eerste keer in twee jaar tijd dat ik weer in een echte kart heb gezeten, dus dat was wel een hele nieuwe ervaring. Ik heb heel veel mooie momenten in een kart gehad, maar dit was zeker één van de betere dagen.”

Pierre-gasly-max-verstappen-winter-2019

Snert voor Gasly

Een geheel nieuwe ervaring voor beide coureurs die het ogenschijnlijk goed met elkaar kunnen vinden. Het was voor Verstappen ook een mooie gelegenheid op Gasly kennis te laten maken met het typisch Nederlandse Snert, dat door Max werd geïntroduceerd als één van de beste soepen ter wereld. “Ik heb er moeite mee om je te geloven”, was de sceptische reactie van Gasly, maar na het proeven kwam hij hierop terug. “Het is helemaal niet slecht. Het smaakt veel beter dan het eruit ziet.”

max-verstappen-pierre-gasly-eten-snert-2019

Al met al was het een goede dag voor de heren om elkaar wat beter te leren kennen. “Een goed begin met Pierre om dit te doen. Hopelijk doen we nog veel leuke evenementen samen.”

Voor in de agenda

Op 13 februari zal de nieuwe auto van Red Bull, de RB15, worden gepresenteerd aan het grote publiek. Voor de agenda en de data van de autopresentaties van de overige teams, klik hier.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1