Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Vluchteling gevonden in het handschoenenkastje van een auto

Gepubliceerd

op

vluchteling-dashboard

De pogingen van vluchtelingen om Europa binnen te komen worden steeds wanhopiger. Op deze verbazingwekkende beelden is te zien hoe een vluchteling gevonden wordt in een handschoenenkastje in Spanje met als doel verder te reizen richting het noorden van Europa.

Een man van in de twintig verstopte zich in de carrosserie van de auto en werd gevonden door de grenspolitie in Beni-Anzar, Marokko. De vluchteling probeerde vanaf hier de oversteek te maken naar Melilla in Spanje. Een andere vluchteling hield zich verborgen in het motorcompartiment van de auto.

Pijn in de gewrichten

De grenspolitie meldde tevens dat een andere illegale migrant achter de achterbank van de auto werd gevonden en een vierde vluchteling in een gevaarlijke positie in de laadbak van een auto met het gevaar om verpletterd te worden. De vier vluchtelingen toonden tekenen van verstikking, desoriëntatie en pijn in de gewrichten en werden naar het ziekenhuis gebracht.

Mannen in matrassen

Drie Marokkaanse mannen zijn gearresteerd op verdenking van mensensmokkel. Dit is niet de eerste keer dat de grenspolitie zulke verbazingwekkende vondsten deed, in januari vonden de grenspolitie twee mannen die in matrassen waren genaaid, en in 2017 werd een 12-jarige jongen achter een dashboard ontdekt.

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1