Connect with us

Auto Nieuws

Voetballegende Antonio Reyes (35) komt om het leven bij auto-ongeluk

Published

on

antonio-reyes

Treurig nieuws uit Spanje. Hier is zaterdag voormalig Spaans international José Antonio Reyes omgekomen bij een auto ongeluk. Vlak voor thuiskomst vloog hij van de weg waarbij ook zijn twee inzittende neven het leven lieten.

Het ongeluk gebeurde vlak bij zijn huis en op dezelfde weg waaraan het trainingscomplex van zijn club Sevilla FC ligt. De club kwam gisteren met het volgende bericht: “We kunnen geen slechter nieuws brengen. Onze geliefde speler José Antonio Reyes is omgekomen door een verkeersongeluk. Rust in vrede.”

Reyes maakte als 16 jarige zijn debuut in het shirt van Sevilla FC en groeide hier uit to een clubicoon. In 2004 stapte hij over naar Arsenal FC waar hij onder andere samenspeelde met de Nederlandse legende Dennis Bergkamp. Via Real Madrid, Atletico Madrid, en Benfica, keerde Reyes in januari 2012 terug bij zijn jeugdliefde Sevilla FC. Nadien speelde hij nog voor Espanyol, FC Cordoba, het Chinese XJ T. Leopard en Extremadura.

Prijzenpakker

“Een legende is heengegaan, een van de onzen, een historische speler van Sevilla,” zei voorzitter Castro van Sevilla FC. Bijzonder is dat Reyes drie jaar op rij de Europa League won met ‘zijn’ Sevilla FC. Daarna won hij dezelfde beker nog twee keer met Atletico Madrid. Daarnaast werd hij onder andere Spaans kampioen met Real Madrid en Engels kampioen met Arsenal FC.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1