Connect with us

Auto Nieuws

Volkswagen Golf GTI TCR vanaf eind januari in Nederland verkrijgbaar

Published

on

Eind januari komt de Volkswagen Golf GTI TCR naar Nederland. Met zijn gelijknamige ‘racebroertje’ als lichtend voorbeeld trekt de Golf GTI TCR in slechts 5,6 seconden op van 0 naar 100 km/u. Vooralsnog zullen er 75 exemplaren van het model verspreid over de showrooms van de Nederlandse Volkswagen-dealers staan.

De Volkswagen Golf GTI TCR onderscheidt zich van de oorspronkelijke GTI door zijn unieke TCR-bumpers, zwart gespoten spiegelkappen, extra grote uitlaatsierstukken en 18 inch ‘Belvedere’ lichtmetalen velgen. Verder is de speciale kleur Pure Grey uniek voor de GTI TCR, die ook verkrijgbaar is in de reeds bekende kleuren Pure White, Tornado Red, Deep Black pareleffect en Oryx White pareleffect. Tegen meerprijs kan de GTI TCR worden voorzien van carbon buitenspiegelkappen.

De 5-deurs Golf GTI TCR is vanaf eind januari 2019 voor een vanafprijs van € 50.460,- te bestellen bij de Volkswagen-dealers Huiskes-Kokkeler (met vestigingen in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal) en Pouw (met vestigingen in Deventer, Zwolle en Rijssen). Deze prijs is inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1