Connect with us

Auto Nieuws

Volkswagen up! met R-Line Sportpakket nu in Nederland verkrijgbaar

Published

on

Op zoek naar een compacte auto met sportieve look? Dan is de Volkswagen up! met R-Line Sportpakket het overwegen meer dan waard. De eerste exemplaren van de sportief ogende up! zijn inmiddels in Nederland gearriveerd.

Opvallend aan de Volkswagen up! met R-Line Sportpakket zijn de 16 inch lichtmetalen velgen in Triangle Black-design. De sportieve look wordt compleet gemaakt door de R-Line-voorbumper, R-Line-logo’s op de zijpanelen, donkergetinte ramen achter, zwarte spiegelkappen en zwart dak. Voor een meerprijs van € 692,- is het R-Line Sportpakket beschikbaar voor de move up! en high up!. Het R-Line Sportpakket is verkrijgbaar in combinatie met de lakkleuren Teal Blue, Honey Yellow, Dark Silver en Pure White.

De Volkwagen up! met R-Line Sportpakket is er vanaf € 14.916,- (inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten). De Volkswagen-dealers Huiskes-Kokkeler in Enschede en Pouw in Deventer helpen u graag aan meer informatie over de sportieve variant van de Volkswagen up!.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1