Connect with us

Auto Nieuws

Volop voordeel tijdens de Paasshow van Auto Reuvers

Published

on

auto-reuvers-pand

Auto Reuvers kan terugkijken op een geslaagde autoshow afgelopen zondag in het Openluchttheater Brillemansdennen in Losser. De vierde editie werd druk bezocht, maar met de Paasshow voor de deur, is achterover leunen er niet bij voor Auto Reuvers.

De medewerkers van Auto Reuvers kunnen om die reden opnieuw vol aan de bak. Steeds meer klanten weten het fraaie pand aan de Enschedesestraat 32 in Losser te vinden, want het autobedrijf heeft niet alleen een gevestigde naam in Losser en Overdinkel, maar ook ver daar buiten opgebouwd. Auto Reuvers verwacht dan ook weer een topdrukte aankomend weekend.

Op zoek naar een occasion

Ben je op zoek naar een occasion en wil je ook nog eens een aantrekkelijke inruilprijs voor je eigen auto? Een bezoek aan het adres van Auto Reuvers is het dan zeker waard aankomend weekend, want het autobedrijf komt je heel ver tegemoet tijdens de Paasshow.

Volop keuze

Er is keuze uit meer dan 100 uitstekende jong gebruikte occasions. Voor elke beurs en voor iedere smaak. Hieronder een aantal top-occasions van Auto Reuvers die centraal zullen staan tijdens de Paasshow, zodat je alvast kunt zien wat je te wachten staat:

  1. Seat Leon 1.4 TSi 150PK FR DSG
  2. Peugeot 2008 1.2 e-THP Pure Tech GT-Line
  3. Opel Crossland X 1.2 Turbo Innovation
  4. Peugeot 308 2.0 HDiF CC
  5. Skoda Citigo 1.0 55 Monte Carlo

Openingstijden

De Paasshow van Auto Reuvers is van vrijdag 19 april tot en met maandag 22 april. Maandag 22 april (2e paasdag) is de showroom open van 12.00 uur tot 16.00 uur. Zondag 1e paasdag is Auto Reuvers gesloten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1