Connect with us

Auto Nieuws

Vrouw met lege tank laat kinderen achter in auto en steekt snelweg over

Published

on

arjan-verhoeven-berger-a15-rhoon
Foto: Arjan Verhoeven

Een vrouw die benzine nodig had is zondagavond twee keer lopend de A15 bij Rhoon overgestoken. Haar auto, waarin drie kleine kinderen zaten, stond op de vluchtstrook.

“Dit is de meest idiote actie die ik ooit zag”, aldus berger Arjan Verhoeven. Een collega van Arjan zag de auto met de kleine kinderen stilstaan op de vluchtstrook. Hij stopte zijn voertuig achter de auto en regelde een rood kruis boven de rijbaan. Niet veel later kwam de moeder aangelopen.

De vrouw moest zes rijbanen oversteken om bij het tankstation te komen. Daar vulden zij een jerrycan met brandstof om vervolgens met een volle jerrycan, over de snelweg, weer terug te lopen naar de auto op de vluchtstrook. Op sympathie van Berger Arjan hoeft de vrouw niet te rekenen: “Je wilde je de kinderen niet alleen laten? Wat als je werd geschept door een auto?”, schrijft hij verder onder het bericht op Facebook.

In de auto zaten volgens hem twee kinderen van vier of vijf jaar. Het derde kind was volgens hem ‘Maxicosi klein’. Op de auto zat ook geen eens een kinderslot. De politie geeft aan de vrouw gesproken te hebben. Ze heeft geen boete gekregen, maar er is wel een stevig gesprek met haar gevoerd.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1