Connect with us

Auto Nieuws

Vrouw verhuurt achterbank voor maar 9 euro per nacht op Airbnb

Published

on

airbnb-achterbank-nissan-juke
Foto: RV Airbnb

“Een gezellig en betaalbaar kampeerverblijf”. Dat is volgens een Britse vrouw de achterbank van haar auto op AirBnB. Het is erg goedkoop, want voor 9 euro per nacht slaap je in een auto vlakbij de kust en in de buurt van Londen.

De wagen staat in de tuin van de alleenstaande moeder Desiré Cyprien in Sheerness-on-sea. “De auto staat in een omheinde achtertuin in Beach Street, waarin ook andere gasten kunnen logeren”, schrijft ze. “Op verzoek van de huurder kan de auto ook naar de voortuin verplaatst worden. Gasten krijgen een sleutel voor toegang tot de achtertuin en kunnen de buitenfaciliteiten zoals toilet, wastafel, tafel en stoelen gebruiken.”

Op de foto’s die de vrouw heeft gemaakt is een tweepersoons luchtbed te zien dat op de achterbank van een Nissan Juke ligt. De bagage kunnen de gasten in de kofferbak leggen, en ze krijgen een sleutel om de auto ‘s nachts af te kunnen sluiten.

Tot nu toe heeft Desiré nog niet veel gasten gehad gezien de recensies, maar één vrouw schreef: “We hadden een geweldige tijd in de caravan van Desiré”.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1