Connect with us

Auto Nieuws

Woltjer Autobeklederij pakt uit met nieuwe website en ‘like en deel’-actie

Published

on

Woltjer-sfeer1

Ruim 25 jaar geleden begonnen Eric Woltjer en Margo Bult in een klein schuurtje achterin de tuin met het hobbymatig bekleden van autostoelen. Anno 2019 is Woltjer Autobeklederij uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met 11 man personeel in dienst, dat naast stoelbekleding ook gespecialiseerd is in revisie, opbouw en inbouw van vrachtautostoelen.

Op dinsdag 25 juni 2019 is de vernieuwde website van Woltjer Autobeklederij online gegaan. De overzichtelijk vormgegeven website voorziet in duidelijke informatie over de producten en diensten van Woltjer Autobeklederij.

Naast actuele catalogusfoto’s van vrachtautostoelen en -zittingen kunnen klanten van het Enschedese bedrijf nu gemakkelijker zien aan welk model stoel, zitting en/of kleur ze behoefte hebben. Ook is een up-to-date portfolio te vinden van projecten waarmee Woltjer Autobeklederij bezig is (geweest).

‘Like en deel’-actie

De activiteiten en acties van Woltjer Autobeklederij zijn ook te volgen op de Facebook- en Instagram-pagina van het bedrijf. Bovendien zijn hier ook diverse foto’s van projecten te vinden. Het is raadzaam om de Facebook-pagina van Woltjer Autobeklederij goed in de gaten te houden, aangezien er binnenkort een interessante ‘like en deel’-actie van start gaat.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1