Connect with us

Auto Nieuws

Zangeres Dua Lipa breekt met Jaguar wereldrecord meest gemixte song ooit

Published

on

dua-lipa-jaguar-i-pulse-presentation

Zangeres Dua Lipa en Jaguar hebben de handen ineengeslagen. De Brits-Kosovaarse heeft een hoogst exclusieve remix gemaakt van haar nieuwste nummer ‘Want To’. Dat gebeurde met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde software die gegevens van haar rijgedrag in de nieuwe Jaguar I-PACE muzikaal gebruikte om een remix te componeren.

“De Jaguar E-PACE, F-PACE en I-PACE beschikken over duizenden intelligente sensoren die alles monitoren en het rijden in deze modellen tot de fijnst mogelijke ervaring maken. Zes verschillende databundels worden tijdens elke rit verzameld met behulp van Jaguar’s InControl infotainment systeem. Dat gaat om data over remmen en optrekken, de terugwinning van energie bij remmen, energieverbruik, gemiddelde snelheid en richting. Deze informatie gaat draadloos naar de cloud dankzij 4G connectiviteit. De ‘Dua Lipa x Jaguar’ track gebruikt de gegevens van de auto samen met ultramoderne software om een gepersonaliseerde remix te componeren.”, aldus de uitleg van Jaguar.

dua-lipa-in-car-jaguar-i-pulse

Tijdens de presentatie op 3 september riep Dua Lipa haar fans op om een persoonlijke mix te maken met de door Jaguar ontwikkelde techniek. Hierbij is autorijden niet vereist. Het kan ook gewoon door het tappen op het scherm van de mobiele telefoon.

De fans gaven gehoor aan haar oproep en kort na de lancering in Amsterdam brak ‘Want To’ al het record al meest gemixte song ooit. Ook Doutsen Kroes en Alix Bénézech hebben al rijdend in de Jaguar I-PACE een eigen mix geproduceerd.

De Dua Lipa x Jaguar versie van ‘Want To’ verschijnt op het album ‘Dua Lipa The Complete Collection’, waarvan de release op 7 september is.

Dua Lipa over de samenwerking met Jaguar

Dua Lipa – Want To

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1