Connect with us

Auto Nieuws

Zeer exclusieve BMW M850i laat het hart sneller kloppen

Published

on

BMW M850i front

BMW heeft de speciale uitvoering van zijn nieuwe luxueuze sportcoupé onlangs gepresenteerd. Deze BMW M850i zal komende lente wereldwijd slechts met 400 exemplaren verschijnen op de weg, dus de liefhebber zal er snel bij moeten zijn.

Deze speciale editie inspireert op unieke wijze met zijn dynamische rijgedrag, terwijl hij fascineert met zijn luxueuze uitrusting en zijn sportieve, elegante design. Zijn maximale exclusiviteit is gegarandeerd door de individuele samenstelling van de auto en de oplage van slechts vierhonderd exemplaren wereldwijd.

De speciale carrosserieslak, lichtmetalen wielen en interieurafwerking verlenen de BMW M850i xDrive Coupé First Edition zijn individuele en expressieve karakter. Zijn fascinerende uitstraling is vooral toe te schrijven aan de nieuw ontwikkelde speciale carrosseriekleur Frozen Barcelona Blau metallic van BMW Individual, die voor het eerst op een BMW leverbaar is. De kleur is gecombineerd met de uitgebreide BMW Individual hoogglans Shadow Line. De donkere accenten op deze speciale uitvoeringen worden aangevuld met lichtmetalen 20-inch M wielen met Y-spaakdesign in Jetblack. Leverbare opties zijn onder meer een M Carbon dak en het M Carbon exterieurpakket.

Het expressieve karakter van de BMW M850i xDrive Coupé First Edition komt tot uitdrukking in zowel het exterieur- als het interieurdesign, ondersteund door de uitstekende prestaties van de auto. Deze speciale uitvoering is voorzien van de 530 pk sterke 8-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo techniek. De V8-motor met een enorme trekkracht is gekoppeld aan een 8-traps Steptronic sporttransmissie die het vermogen moeiteloos overbrengt naar de weg dankzij de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijftechniek en een wielophanging die perfect is ingesteld op het karakter en concept van deze auto.

Meer informatie over deze sportcoupé vindt u op de website van BMW of in de showroom van de BMW-dealer bij u in de regio.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1