Connect with us

Auto Nieuws

Opel presenteert op A-Team geïnspireerde O-Team Zafira Life

Published

on

opel-zafira-a-team-special-2019

Afgelopen weekend vond in het Duitse Oschersleben de 14e editie plaats van Opel-Treffen. Een van de blikvangers dit jaar was de showauto O-Team Zafira Life. Deze speciale uitvoering van de Zafira Life is geïnspireerd op de bus waarmee The A-Team zich in de jaren tachtig in de gelijknamige tv-serie verplaatste.

Wederom een pareltje van Opel Special Vehicles dat show- en reclameauto’s produceert voor Opel. De bus onderging de nodige veranderingen ten opzichte van het origineel. Het onderstel werd verlaagd en voorzien van luchtvering, voorremmen met vier zuigers en remschijven met een diameter van 380 mm, lichtmetalen 20-inch BBS-wielen en Michelin Cup 2-banden voor een optimale wegligging.

O-Team-Zafira-Life-2019-velgen-remsklauwen

Opvallende verschijning

De bus valt op door haar spectaculaire uiterlijk waarbij de neon-gele details het meest in het oog springen. Deze kleur is ook verwerkt in het interieur. De bus is verder voorzien van een geluidsmodule met het geluid van een V8 motor. Onder de kap ligt in werkelijkheid een achttrapsautomaat 2,0-liter dieselmotor met een koppel van 400 Nm en 177 pk.

Ondanks alle aanpassingen werd de O-Team Zafira Life ‘gewoon’ goedgekeurd door het Duitse keuringsinstituut TÜV. Hierdoor mag de bus gewoon de weg op. Dit biedt commerciële mogelijkheden voor Opel.

O-Team Zafira Life

O-Team-Zafira-Life-2019-linker-achterkant
O-Team-Zafira-Life-2019-dashboard
O-Team-Zafira-Life-2019-bekleding
O-Team-Zafira-Life-2019-rechter-zijkant
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1