Connect with us

Auto Nieuws

Bespaar 2000 euro per jaar met deze nieuwe gadget van SEAT

Published

on

handpresso-seat-koffiemachine

SEAT heeft een nieuwe gadget geïntroduceerd waarmee koffieliefhebbers flink kunnen bezuinigen op hun koffiekosten. Het betreft de Handpresso koffiemachine die de automobilist op jaarbasis zo’n 2000 euro kan besparen.

SEAT deed de berekening aan de hand van een Brits onderzoek waarbij werd geconcludeerd dat twee op de vijf Britten wel eens koffie drinken achter het stuur. Deze koffie wordt in de meeste gevallen duur betaald bij onder andere tankstations. Met de Handpresso kan de automobilist nu zelf zijn of haar bakkie zetten.

Goed voor het milieu

De Handpresso is eenvoudig te plaatsen in de cuphouder die terug te vinden is in elke nieuwe SEAT. De prijs van de Handpresso is 165 euro en wordt geleverd met twee glazen. Hierdoor hoef je ook geen beker meer weg te gooien en ben je automatisch goed bezig voor het milieu.

Hervulbare pads

De gebruiker kan zelf kiezen welke koffie hij of zij drinkt door middel van hervulbare pads. De machine wordt geleverd in een fraaie koffer waarin ruimte is gereserveerd voor de glazen, lepeltjes en servetjes.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1