Connect with us

Auto Nieuws

Ticketprijzen Dutch GP Zandvoort bekend. Goedkoopste kaartje kost 140 euro

Published

on

In 2020 keert de Formule 1 na 35 jaar weer terug naar Nederland. Het belooft een waar spektakel te worden waarbij de vraag naar kaarten groter zal zijn dan het aanbod. Zondagavond om 0:00 uur sloot de voorinschrijving en vandaag werden de prijzen bekend gemaakt van de Dutch GP 2020.

De goedkoopste kaartjes voor volwassenen kosten 140 euro. Hiervoor heb je op de racedag zelf een plek in de duinen. Voor 45 euro meer (185 euro, red.) heb je een passe-partout voor vrijdag, zaterdag en zondag.

De duurste kaart is die op de Main Straight. Voor een plek op de hoofdtribune tijdens de wedstrijddag betaalt een volwassene 448 euro. Een weekend kaart voor zaterdag en zondag kost 585 euro. Wil je op vrijdag ook plaats nemen op de Main Straight dan dien je een extra kaart te kopen voor 112 euro. Voor drie dagen maakt dat een totaal van 697 euro.

25 juni start kaartverkoop

Hieronder een overzicht van alle plekken en de daarbij horende prijzen. Deze prijzen zijn volgens de organisatie aan wijzigingen onderhevig. Voor de mensen die zich vooraf hebben ingeschreven, begint de kaartverkoop vanaf 25 juni. 

Klik op de afbeelding om te vergroten
f1-Prijzenlijst-overzicht-Dutch-Grand-Prix-2020
Klik op de afbeelding om te vergroten
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1