Volg ons op Social Media

Auto Nieuws

Verstappen klaar voor overwinning in Monaco? “Ballen en talent spelen mee”

Gepubliceerd

op

max-verstappen-f1-spanje-vrijetraining
Dan Istitene / Getty Images

Dit weekend is het Formule 1 circus neergestreken in Monaco. Een circuit die Max Verstappen tot dit weekend nog maar weinig positiefs heeft opgeleverd. Dit weekend hoopt de Nederlander zijn goede lijn van de afgelopen weken door te zetten en de aanval in te kunnen zetten op de Mercedessen.

“Mercedes is dominant, maar laten we kijken of de Max-factor kan helpen hier. Red Bull was vorig jaar oppermachtig in Monaco, natuurlijk is het nu een nieuw jaar met een nieuwe auto. Mercedes was de afgelopen jaren ook een klap sneller op de gewone circuits, maar niet in Monaco”, aldus Tom Coronel in gesprek met RacingNews365.

Dat is gewoon niet normaal

“Max gaat zo ongelooflijk goed, dat is gewoon niet normaal. Vanaf eind vorig seizoen staat hij bijna continu op het podium, maakt hij geen fouten en zie je hem steeds verder groeien.”

“Alle factoren om Max heen maken dat hij hier het gevecht met Mercedes aan moet kunnen gaan. Ook al is die auto sneller, in Monaco tellen er ook andere factoren mee. De ballen en talent van Verstappen en de ervaring van Red Bull. Vorig jaar waren ze erg snel en ze weten waarom ze destijds zo snel waren.”

Kwalificatie en race

Aanstaande zaterdag weten we of Max een gooi kan den naar de eerste overwinning van het seizoen. Om 15:00 uur Nederlandse tijd start de kwalificatie. De race start zondagmiddag om 15:10 uur.

Reageer op dit artikel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1