Connect with us

Auto Nieuws

Vettel en Leclerq krijgen slecht nieuws van Ferrari-teambaas Binotto

Published

on

Mattia-Binotto-ferrari-teambaas-2019-2020
Foto: Ferrari

Sebastian Vettel en Charles Leclerq hoeven in Canada niet te rekenen op de broodnodige updates voor de Ferrari SF90. Dit heeft teambaas Mattia Binotto naar buiten gebracht. Ferrari was sterk in het voorseizoen, maar na zes Grand Prixs moeten de Italianen hun meerdere erkennen in het oppermachtige Mercedes.

“We weten dat we niet competitief genoeg zijn. maar voor nu hebben we geen updates meer die een significant effect zullen hebben op de problemen waarmee we het hele seizoen al kampen.”

Toch ziet Binotto ook kansen voor zijn rijders in Canada. “Deze baan heeft weer andere uitdagingen waarvan topsnelheid, de remmen en grip de drie belangrijkste onderdelen zijn. We zijn hier gekomen voor een optimaal resultaat en de fouten van de laatste races achter ons te laten.”

Misschien het gat verkleinen

“Ik denk dat we beter zijn dan in Barcelona, maar denk dat Mercedes nog altijd de beste en de sterkste auto heeft. Ze zullen ons nog steeds voorblijven, maar misschien kunnen we het gat verkleinen. Als er een kans komt dan zullen we deze pakken”, besluit Binotto strijdlustig het gesprek met Racer.com.

Tijdschema Formule 1 GP Canada 2019

Vrijdag 7 juniEerste training16:00 – 17:00
Vrijdag 7 juniTweede training20:00 – 21:30
Zaterdag 8 juniDerde training17:00 – 18:00
Zaterdag 8 juniKwalificatie20:00 – 21:00
Zondag 9 juniRace20:10
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1