Connect with us

Auto Nieuws

Verstappen heeft ontsnappingsclausules: “Dan gaat hij naar het beste team”

Published

on

max-verstappen-red-bull-china

Max Verstappen heeft bij Red Bull nog een contract tot medio 2020. De vraag is echter of hij deze uit gaat dienen. Volgens pitsreporter van Ziggo Sport jack Plooij, heeft de Nederlander ontsnappingsclausules in zijn contract. Mocht een Mercedes zich melden dan bestaat er dus een kans dat Verstappen Red Bull verlaat.

“Alles is open. Neem van mij aan dat Max een van de beste managers te pakken heeft. Raymond Vermeulen heeft natuurlijk ervaring opgedaan met Jos, zijn vader, en heeft alle dingen, die wellicht daar niet goed zijn gegaan, bij Max goed aangepakt. Ik weet zeker dat er ontsnappingsclausules zijn die alle kanten op kunnen. Als Max gaat switchen, gaat hij naar het beste team”, aldus Plooij in gesprek met Giel Beelen op Radio Veronica.

Mercedes lijkt op dit moment het enige interessante team voor Verstappen, mocht hij willen verhuizen. Ferrari is aan het kwakkelen en heeft ook dit seizoen geen antwoord op de oppermachtige Mercedes. In de zes Grand Prixs die tot dusver werden verreden werd het vijf keer een één twee voor Mercedes. Alleen in Monaco werd de hegemonie doorbroken. Dit kwam omdat Verstappen Bottas aanreed in de pitsstraat waardoor de Fin een extra stop moest maken.

1 Comment

1 Comment

  1. albert

    5 juni 2019 at 15:38

    mocht verstappen maar mercedes verhuizen kocht ik noot meer en mercedes heb mijne 5de al

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1