Connect with us

Evenementen

Brilmansdennen decor voor spectaculaire autoshow op zondag 14 april

Published

on

autoshow-auto-reuvers-losser-april-2019

In het natuurlijke Losser, de schatkamer van Twente, straalt het Openluchttheater Brilmansdennen in Losser je als een parel tegemoet. Door haar unieke ligging, intieme uitstraling en prima voorzieningen is het theater geliefd bij zowel toeschouwer als artiest.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zal het Openluchttheater Brilmansdennen het decor zijn van de spectaculaire autoshow van Auto Reuvers. In de vroege ochtend worden verschillende auto’s, waaronder cabrio’s van de showroom aan de Enschedesestraat, naar het Openluchttheater gereden en presenteert Auto Reuvers deze dag een geweldig aanbod aan goed onderhouden en veelal jong gebruikte occasions.

Workshops en springkussen

Voor de kinderen zijn er ook voldoende activiteiten. Voor hen is er een onder anderen een springkussen waar ze zich kunnen vermaken, zodat je onder het genot van een kop koffie en sfeervolle achtergrondmuziek de auto’s kunt bewonderen. Ook dit jaar is er aan de dames gedacht, Carola Elferink van de Wolknot geeft een doorlopende workshop.

Zondag 14 april

Op zondag 14 april ben je van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur om het Openluchttheater Brilmansdennen te ontdekken. Ook kun je profiteren van de hoge kortingen en diverse aanbiedingen tijdens de spectaculaire autoshow van Auto Reuvers! Uiteraard is de entree gratis aan de Gilderhauserweg 27 in Losser.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1