Connect with us

Oost Nederland

Uitstekende prestaties Suzuki-dealer AutoCity AVK leveren prijs op

Published

on

Best-presterende-Suzuki-dealer-2019-avkcity-deventer

Succes behaal je alleen als team. Dat geldt niet alleen binnen de sportwereld, maar ook op autogebied. AutoCity AVK kan er over meepraten. De Suzuki-dealer uit Deventer won een award voor ‘Best presterende Suzuki-dealer’ omdat het hele dealerteam van AutoCity AVK het beste groepsresultaat wist neer te zetten in de periode van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018.

Klanttevredenheid centraal

René Temmink en Jos Aarnink, de twee directeuren van AutoCity AVK, zien de award als erkenning en beloning voor de inzet van het hele team. “Goede resultaten en uitstekende service worden beloond”, weten Temmink en Aarnink, die de prijs ontvingen uit handen van Roel van Son, Manager Dealernetwork Development bij B.V. NIMAG.

“Bij AutoCity AVK hebben we een goed opgeleid team van medewerkers. Daarnaast beschikken we over een moderne werkplaats waarmee we klanten de gewenste service en kwaliteit kunnen leveren om zorgeloos auto te rijden. Wij willen met ons team graag een langdurige relatie met onze klanten opbouwen. Klanttevredenheid staat bij ons nu eenmaal hoog in het vaandel.”

25 meetpunten

Van 1 juli 2018 tot en met 31 december 2018 werd AutoCity AVK beoordeeld op 25 meetpunten die betrekking hebben op verkoop-, service- en klantentevredenheidsaspecten. Het Deventer autobedrijf slaagde glansrijk voor alle beoordelingspunten, waardoor de hoofdprijs (een reis naar Dubai) en een bedrijfsuitje voor het hele team in de wacht werden gesleept.

AVK suzuki

Suzuki-ervaring

AutoCity AVK is al ruim twintig jaar Suzuki-dealer voor de regio Deventer en omstreken en biedt klanten een compleet pakket van mobiliteitsdiensten aan. Naast ruime ervaring met het merk Suzuki is de onderneming van Temmink en Aarnink ook thuis in verkoop, onderhoud, service en reparatie van alle andere merken. Door de jaren heen is AutoCity AVK uitgegroeid tot een begrip in service en kwaliteit, waar het volledige team ontzettend trots op is.

“Bij AutoCity AVK is onze Suzuki-ervaring al begonnen in 1980”, geven Temmink en Aarnink aan. “Dat dit uiteindelijk heeft geleid tot de prijs van ‘Best presterende Suzuki-dealer’ is een bijzonder mooi moment. Namens ons hele team willen wij hiervoor al onze klanten en relaties bedanken. Uiteraard is iedereen van harte welkom om voor het mooie en betrouwbare merk Suzuki bij ons langs te komen aan de Revalstraat 2 in Deventer.”

Vacature 1e monteur + APK

Momenteel is AutoCity AVK op zoek naar een 1e monteur + APK. Ben jij de gedreven en enthousiaste persoonlijkheid die van precies, klantgericht en zelfstandig werken houdt? Klik dan hier voor meer informatie over de openstaande vacature.

avk pand
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Formule 1